Volledig scherm
Ambulances en politie op het Arsenaalplein. © Tim Koster

8 tips over brute overval Poolse supermarkt Terneuzen

TERNEUZEN - De politie heeft acht tips binnengekregen over de overval op een Poolse supermarkt in Terneuzen. De overval gebeurde zaterdag. De eigenaar van de winkel en een werknemer raakten gewond. De politie gaf afgelopen weekeinde beelden vrij van de daders. Daarop kwamen de tips binnen. Die gingen vooral over de vluchtroute van de daders.

De ‘gouden tip’ lijkt er vooralsnog niet tussen te zitten. ,,Het zijn vooral getuigen die zagen dat de mannen van de Veemarkt de Nieuwstraat inrenden”, vertelt politiewoordvoerster Mireille Aalders. De daders zijn vooralsnog niet herkend. ,,Maar we moeten alles natuurlijk nog nagaan.”

De politie heeft vandaag tevens bekendgemaakt dat de overvallers geld hebben buitgemaakt. Het is nog niet duidelijk hoeveel geld er gestolen is.

De overval gebeurde zaterdag rond 21.00 uur. De overvallers slopen met wapens via de achterdeur de Poolse supermarkt binnen. Daar takelden ze de eigenaar en een werknemer toe. De eigenaar liep meerdere steekwonden op en werd met spoed naar een ziekenhuis in Gent gebracht. Zijn situatie is inmiddels stabiel. De 24-jarige werknemer kreeg klappen en raakte lichtgewond.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement