Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © lex de meester

Zwemtocht langs Walcherse kust dit jaar zonder prijzen of klassement

WESTKAPELLE - De stichting Zwemmen Langs Walcheren houdt woensdag 29 juli weer de zwemtocht van Westkapelle naar Zoutelande. 

 1. ‘Piet Boek’ koestert zijn klanten al veertig jaar
  PREMIUM

  ‘Piet Boek’ koestert zijn klanten al veertig jaar

  YERSEKE - Heel Yerseke kent hem als Piet Boek. Maar als Piet Hoekman het alleen van boeken moest hebben, had hij nu niet zijn veertigjarig jubileum kunnen vieren. Door telkens de horizon te verbreden, runnen zijn vrouw Joke en dochters nu een goedlopende lifestylewinkel. Zelf richt hij zich vooral op de verkoop van zo ongeveer alles wat je in een modern kantoor nodig hebt. De 60-jarige ondernemer piekert er niet over om te stoppen. ,,Ik zit nog maar in m’n proeftijd!”
 2. Verschilt de vakantie van nationale pispaal Willy van de reis die Nederlanders deze zomer maakten?
  PREMIUM
  column Bob Maes

  Verschilt de vakantie van nationale pispaal Willy van de reis die Nederlan­ders deze zomer maakten?

  Een dikke pluim voor het koningshuis. Afgelopen weekend lieten Willy en consorten zien dat ze Nederland verbinden. Links, rechts, complotdenkers, anti-vaxxers, Ajacieden, Feyenoord-fans, mondkapjesdragers, mondkapjesweigeraars, frieteters, patateters, amateur-virologen, echte virologen, team zout op de biefstuk, team geen zout op de biefstuk, influencers, Jan met de Pet: we waren weer even met z'n allen één. We spraken allemaal schande van de vakantie van Willem, Máxima en hun kroost in Griekenland.