Volledig scherm
© ANP

Zware mishandeling in Goes

GOES - Twee mannen van 22 jaar zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag na een avondje stappen mishandeld in de binnenstad van Goes.

De slachtoffers, afkomstig uit Goes en Nijmegen liepen omstreeks 03.00 uur vanuit de binnenstad via de Oostwal naar de parkeerplaats daar. Ze werden vanuit de bosjes toegeroepen. In de buurt van het appartementencomplex kwamen ineens twee mannen op hen afgerend. De Nijmegenaar kreeg zonder aanleiding een vuislag vol in zijn gezicht. Hij viel op de grond en werd daarna verder geschopt en geslagen in zijn rug en gezicht.

De vriend probeerde tussenbeide te komen maar kreeg ook twee flinke klappen op zijn hoofd. Toen hij zich omdraaide zag hij nog vijf mannen staan. Van een van hen kreeg hij een schop in zijn rug. Een getuige kwam de Nijmegenaar te hulp waarna de daders zich uit de voeten maakten.

De ene verdachte is 1.70 tot 1.75 meter lang, mager postuur, licht getint, donker kort haar, droeg wit shirt met een grote print erop.

De tweede verdachte is net zo lang, stevig postuur, licht getint, kort zwart haar, droeg rood shirt en een spijkerbroek.

De politie is ook op zoek naar de getuige die het slachtoffer te hulp schoot.

Wie meer over deze mishandeling kan vertellen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.