Pip van Slooten leert aan de keukentafel voor haar examens. ,,Als ik op mijn kamer ga zitten, dan controleert niemand me. Als ik beneden zit, dan kunnen mijn ouders binnenlopen. En dan wil ik dat ze zien dat ik bezig ben.”
Volledig scherm
PREMIUM
Pip van Slooten leert aan de keukentafel voor haar examens. ,,Als ik op mijn kamer ga zitten, dan controleert niemand me. Als ik beneden zit, dan kunnen mijn ouders binnenlopen. En dan wil ik dat ze zien dat ik bezig ben.” © Marieke Mandemaker

Zo worstelen Pip, Jonah en Thijs zich door de examens: ‘Zonder oordopjes word ik gék in die gymzaal’

blokken en zweten | Met videoOOSTBURG - Thijs ergert zich aan een luidruchtige surveillant. Pip krijgt héle speciale ontbijtjes. En Jonah baalt van een blazende airco. De vloggende scholieren van de PZC maken de balans op: ze zijn over de helft van hun eindexamens. 

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.