Volledig scherm
© Thinkstock

Ziggo Sport Totaal vijf dagen gratis bij Delta

MIDDELBURG - Wie digitale tv met een smartcard van Delta heeft, kan van donderdag tot en met maandag alle zenders van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal gratis bekijken. Dat meldt provider Delta. 

Klanten kunnen zo gratis de Formule 1-wedstrijd van Singapore, de voetbalwedstrijden uit de hoogste competities van Engeland en Italië, De Davis Cup-tenniswedstrijd tussen Nederland Tsjechië en het golftoernooi KLM Open bekijjken. Delta zegt dat de vijfdaagse bedoeld is om kennis te maken met Ziggo sportpakket. De zenders zijn te vinden op de kanalen 631, 632, 633, 634, 635 en 636.

Delta meldt dat het klanten meerdere gratis kijkperiodes van de verschillende digitale extra zenderpakketten biedt. Later dit jaar komen ook kinderen en muziekliefhebbers aan bod. Klanten worden door Delta geïnformeerd over de kijkperiodes via de nieuwsbrief. De digitale extra zenderpakketten zijn maandelijks opzegbaar.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Man uit Arnemuiden hardhandig mishandeld op Markt Middelburg

    Man uit Arnemuiden hardhandig mishandeld op Markt Middelburg

    MIDDELBURG - Een 23-jarige man uit Arnemuiden is in de nacht van zaterdag op zondag op de Markt in Middelburg mishandeld door een tweetal uit Oost-Souburg (18 en 21 jaar). Waarschijnlijk wilde het slachtoffer hulp bieden aan een andere man die vermoedelijk door het tweetal beroofd werd. De verwondingen van de man waren dusdanig zwaar dat hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht moest worden. De verdachten zijn aangehouden en ingesloten.
  2. Zeven kanshebbers voor Mosselwijn 2018

    Zeven kansheb­bers voor Mosselwijn 2018

    BRUINISSE – Het Mosselgilde Bruinisse heeft zeven wijnen op kleur, geur, afdronk en op smaak in combinatie met gekookte mosselen laten proeven door kenners en vooral liefhebbers om op basis van hun voorkeur dé aanbevolen Mosselwijn voor 2018 te kunnen presenteren. Die proeverij werd zaterdagmiddag gehouden bij Restaurant De Meeuw in Bruinisse. Het betrof een blind proeverij, dus zonder dat de deelnemers wisten welke wijnen ze in hun glas kregen. De uitverkoren wijn wordt pas bekend gemaakt op donderdag 19 juli bij de officiële opening van de Bruse Visserijdagen.