Volledig scherm
De Flamingo © Sam's Club

Zien wij deze enorme opblaaseilanden ook aan de Zeeuwse kust?

VLISSINGEN - De nieuwste zomertrend van 2018 is een feit: gigantische opblaaseilanden waar je met zes volwassenen op kunt zitten veroveren momenteel sociale media.   

Waren het vorig jaar nog de een- of tweepersoons opblaasflamingo's die een hit waren, uit de Verenigde Staten komt nu de volgende hype overwaaien. En zoals het de Amerikanen betaamt is 'bigger' altijd beter.

De zogenoemde 'opblaaseilanden' hebben een oppervlakte van tien vierkante meter. Ze hebben ingebouwde bekerhouders en koelers. De bootjes kosten zo'n 150 dollar per stuk en zijn te koop bij een Amerikaanse webshop

Mocht je er de Zeeuwse kustwateren mee op willen dan is het wellicht verstandig om wat peddels te kopen, voor het geval je afdrijft richting Noordzee. 

Volledig scherm
Eenhoorn © Sam's Club
Volledig scherm
Koelers en bekerhouders © Sam's Club
Volledig scherm
De Pauw. © Sam's Club
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank’
    PREMIUM
    Werken in Zeeland

    Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspul­len liggen altijd op de achterbank’

    GOES - Vakanties gaan altijd te snel voorbij. Voor je het weet, sta je weer in de rij van de koffieautomaat. En verdwijnt dat relaxte gevoel als sneeuw voor de zon. Toch hoeft dat niet. Ondernemer Perry Kentin (43) uit Goes bouwt dagelijks een relaxmomentje in. ,,Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank van de auto. Dat is het mooie van Zeeland. Je kunt overal wel een duik maken.”