Volledig scherm
© Marcelle Davidse

Ziekenhuis Adrz krijgt een nieuw pijncentrum

GOES - Ziekenhuis Adrz in Goes krijgt een vanaf 1 september een nieuw pijncentrum. Het zet de afdeling op in samenwerking met de artsen  prof. dr. Frank Huygen en dr. Kenneth van Tilburg van het Erasmus MC in Rotterdam. Dat is de moederorganisatie van het Adrz.

Om patiënten snel en efficiënt te kunnen helpen, worden zoveel mogelijk afspraken gepland op de locatie van het Adrz in Vlissingen. Nieuwe patiënten worden, wanneer nodig, aansluitend aan hun afspraak op de polikliniek direct behandeld. Door op deze manier te werken, wil het ziekenhuis de wachttijden kort houden. Vervolgbehandelingen zijn zowel op de locaties in Vlissingen als Goes. De nieuwe werkwijze gaat in september in. Dan gaat dr. Rob van Seventer met pensioen en begint dr. Kenneth van Tilburg. Een maand later gaat prof. dr. Frank Huygen aan de slag.

Patiënten die nu onder behandeling zijn bij Adrz voor pijnklachten, worden op de hoogte gebracht. De locatie voor het spreekuur, de behandeling en eventueel de behandelend pijnarts kunnen wijzigen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement