Volledig scherm
PREMIUM
Jaco Bakker durft verrassende smaakcombinaties aan. © Mechteld Jansen

Zet bij De Korenbeurs in Geersdijk je tanden in een haai

RecensieGEERSDIJK - Verscholen in de polder huizen soms verrassend goede restaurants. Gaat dat ook op voor De Korenbeurs in Geersdijk?

Voor restaurant De Korenbeurs moet je koers zetten naar Landgoed Rijckholt in Geersdijk, een groen walhalla, hartje Noord-Beveland waar bemiddelde senioren 24 uur per dag van zorg en hun natje en droogje worden voorzien. De Korenbeurs kookt dus standaard ook voor de parkbewoners. Automatisch verschijnt dan het spookbeeld op je netvlies van gepureerde prakjes, glibberige groenten en aardappelen die zo ver zijn doorgekookt dat de behanger er lijm van kan brouwen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van die bijzondere stemmen, die je helemaal tot rust brengen
    Column Ondine van der Vleuten

    Van die bijzondere stemmen, die je helemaal tot rust brengen

    Opeens had iedereen er de mond (of moet ik zeggen: de oren?) vol van: ASMR. Vloggers wierpen zich met verve op de autonomous sensory meridian response en maakten hilarische filmpjes waarin ze bij de microfoon in de weer gingen met haarborstels, lange nagels en kauwgom. Dat alles om de gewenste effecten te bewerkstelligen bij de luisteraar: een euforisch gevoel dat vaak begint met een prikkelende sensatie op de hoofdhuid, uitmondend in een gevoel van diepe ontspanning.