Volledig scherm
The Partysquad © ANP

Zeeuwse studenten krijgen groot introductiefestival in Middelburg

MIDDELBURG - Zeeuwse studenten krijgen voor het eerst een introductiefestival. Op dinsdag 5 september wordt de binnenstad van Middelburg omgetoverd tot één grote feestlocatie. Met verschillende podia en bekende artiesten als The Partysquad, Jebroer en Pep & Rash.

Het evenement duurt van 17.00 tot 23.00 uur. Op de Markt komt de mainstage met grotere danceacts, op Plein 1940 zal voornamelijk techno worden gedraaid. Wie na 23.00 uur nog niet is uitgefeest, kan voor een afterparty terecht in poppodium De Spot.

Het festival is gratis en ook niet-studenten zijn welkom. De organisatoren hopen jongeren op deze manier kennis te laten maken met het studentenleven in Zeeland. Het is de bedoeling dat het evenement jaarlijks terugkeert aan het begin van elk nieuw studiejaar.

De eerste editie van het Introfestival wordt georganiseerd door de stichting M800, University College Roosevelt, HZ University of Applied Sciences en Scalda. You-Dance, organisator van City of Dance, is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Op de hoogte blijven kan via de Facebookpagina 'Intro Festival Zeeland'.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement