Het ongeluk in Stekene.
Volledig scherm
Het ongeluk in Stekene. © HLN

Zeeuwse motoragent nog steeds in kritieke toestand in ziekenhuis na aanrijding met Porsche in België

UPDATESTEKENE (B) - De Zeeuwse motoragent die vrijdagavond zwaargewond raakte bij een aanrijding net over de grens in Stekene is zorgwekkend. Dat meldt het parket van Dendermonde. De agent botste op een witte Porsche en werd van zijn motor geslingerd. 

 1. Hoed is weer hot. Ontwerpster Hanny Mallekote: ‘Jongeren dragen meer hoeden. Het straatbeeld fleurt ervan op’
  PREMIUM
  Video | Poll

  Hoed is weer hot. Ontwerp­ster Hanny Mallekote: ‘Jongeren dragen meer hoeden. Het straat­beeld fleurt ervan op’

  MIDDELBURG/GOES - Een hoed is weer hot. Met dank aan hoedenliefhebber koningin Máxima, de hoofddekselparade op Prinsjesdag en niet te vergeten tv-series zoals Peaky Blinders. Volgens hoedenontwerpster Hanny Mallekote van Hoed Gezien in Middelburg zetten ook jongeren vaker een hoed op. ,,Ze worden geïnspireerd door hun popidolen en gaan zelf aan de slag op de naaimachine. Ik juich het toe. Het straatbeeld fleurt ervan op.”
 2. 3M ontkent dat het inspecteurs onder druk heeft gezet: ,,Er zijn nooit ongepaste afspraken gemaakt”

  3M ontkent dat het inspec­teurs onder druk heeft gezet: ,,Er zijn nooit ongepaste afspraken gemaakt”

  Chemiebedrijf 3M in Zwijndrecht ontkent dat het druk heeft gezet op de omgevingsinspectie om een lakse handhaving van de milieuwetgeving voor elkaar te krijgen. 3M doet dat in een reactie op het VRT-programma Pano, dat deze week een reportage bracht met (anonieme) getuigenissen over de PFOS-affaire en de manier waarop de omgevingsinspectie de afgelopen 15 jaar met vervuiling bij bedrijven rond de Antwerpse haven omging.