Volledig scherm
Deborah van Hemert uit Heinkenszand is één van de twaalf finalisten die strijden om de titel 'Miss Nederland'. © Lutske Veenstra

Zeeuwse Deborah is één van de twaalf kanshebbers op titel Miss Nederland

HEINKENSZAND - Het zou een droom zijn die uitkomt voor Deborah van Hemert (21) uit Heinkenszand. Na succesvolle deelnames aan de verkiezingen Miss Beauty (2015) en Miss Earth (2016) is het nu tijd voor het echte werk: ze heeft het geschopt tot de finale van Miss Nederland 2017.

Uit alle inschrijvingen was Deborah afgelopen zondag één van de honderd meisjes die naar de castingdag mocht komen. Daar gaf ze een presentatie over zichzelf en haar ambities, liep ze in bikini over de catwalk en ging ze in gesprek met sponsors. Dat deed ze goed genoeg om de jury ervan te overtuigen dat ze de nieuwe Miss Nederland kan worden. 

De finale vindt plaats op 9 oktober in studio 21 in Hilversum. De winnares mag Nederland gaan vertegenwoordigen op de Miss Universe-verkiezing. Tot die tijd worden de meisjes klaargestoomd tijdens een intensief traject van voorbereidingen. Zaterdag vertrekken de twaalf finalisten bijvoorbeeld al een week naar Turkije voor fotoshoots, catwalklessen en andere trainingen. 

Deborah staat op de groepsfoto op de bovenste rij in het midden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijkste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’
  PREMIUM
  poll / video

  Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijk­ste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’

  VLISSINGEN - Zeeland telt in vergelijking met andere provincies veel onverlichte fietspaden waar brommers en fietsers met knikkende knieën overheen rijden. Het Jaagpad tussen Vlissingen en Middelburg boezemt de meeste angst in. Duizenden forenzen en scholieren razen dagelijks over het smalle pad langs het Kanaal door Walcheren. Het levert vaak gevaarlijke situaties op, vooral tijdens de donkere dagen.
 2. Leefbaar Reimerswaal: ‘Beheerder dorpshuis Krabbendijke onmiddellijk ontslaan’
  PREMIUM

  Leefbaar Reimers­waal: ‘Beheerder dorpshuis Krabbendij­ke onmiddel­lijk ontslaan’

  KRABBENDIJKE - Raadslid Marien Weststrate vindt dat de gemeente Reimerswaal dorpshuis De Meiboom in Krabbendijke moet sluiten en de beheerder moet ontslaan. In het dorpshuis trof de politie eerder deze week een hennepplantage aan. Weststrate wil dat De Meiboom voor minimaal drie maanden dicht gaat. ,,En de beheerder moet met onmiddellijke ingang worden ontslagen", zegt de fractievoorzitter van Leefbaar Reimerswaal.