E Rnestaverburg
Volledig scherm
© E Rnestaverburg

Zeeuwen willen massaal van hun schaatsen af

VLISSINGEN - Heb je nog schaatsen op zolder liggen en wil je daar vanaf? Dan is nu het moment. Op Prikbord van Zeelandnet werden tot woensdagochtend 12.00 uur al bijna 600 paar aangeboden, van ijshockey- tot de ouderwetse Friese doorlopers.

0 reacties

 1. Middelburg of Vlissingen?
  PREMIUM
  column marco kamphuis

  Middelburg of Vlissingen?

  Als je tegen een Zeeuw zegt dat je net een huis in Vlissingen hebt gekocht, laat hij een beleefde stilte vallen. Ik maak daaruit op dat mijn nieuwe gemeente niet al te hoog staat aangeschreven. Begrijpelijk! Ik vind Zierikzee prachtig, mijn vrouw is idolaat van Veere, in Goes voelen we ons thuis, en Middelburg is zelfs een van de mooiste steden van Nederland. In Middelburg hangt een comfortabele sfeer van bestuur en cultuur. Vlissingen heeft daarentegen een weerbarstig imago.
 2. Rutte sterft dood door duizend sneden
  PREMIUM
  column oscar garschagen

  Rutte sterft dood door duizend sneden

  En toen werd Mark pislink. Lang in een opnieuw heel venijnig Tweede Kamerdebat over ‘Nokiagate’ acteerde de belaagde minister-president onverschilligheid. Hij zat lekker te oefenen met zijn smartphone. Maar donderdag om 14.10 uur precies verloor Mark Rutte zijn geduld en barstte hij zwaar geïrriteerd los. Hij heeft schoon genoeg van dit soort debatten. Dat eeuwige wantrouwen, dat gebrek aan basaal respect, het uitvergroten van fouten, die niet aflatende valsheid, de altijd opduikende suggestie dat hij altijd de boel belazert: monden in de Tweede Kamer vielen open en de mijne ook.