Aad Vlag: "Los van grote emoties zoals trouwen en het krijgen van kinderen is dit een van de indrukwekkendste weken van mijn leven geweest."
Volledig scherm
Aad Vlag: "Los van grote emoties zoals trouwen en het krijgen van kinderen is dit een van de indrukwekkendste weken van mijn leven geweest." © Aad Vlag

Zeeuwen in tweede seizoen van Het Instituut

TERNEUZEN - In het tv-programma Het Instituut, dat donderdagavond aan zijn tweede seizoen begint, sluiten 100 mensen zich op en ondergaan experimenten. Een bijzondere ervaring, zeggen de drie Zeeuwen die dit jaar deelnemen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tank op de dijk van Westkapelle staat weg te roesten
    PREMIUM

    Tank op de dijk van Westkapel­le staat weg te roesten

    WESTKAPELLE - De tank van Westkapelle roest weg omdat hij al jaren niet wordt onderhouden. De Stichting Cultuurbehoud Westkapelle wijst met een beschuldigende vinger naar de gemeente. ,,Ze blijft in gebreke.” Daardoor is de stichting bang dat het niet lang meer duurt voor die tank te gevaarlijk is om te laten staan. Dat zou volgens secretaris Jan Kaland van de stichting een groot verlies betekenen. ,,Die tank maakt onlosmakelijk deel uit van het oorlogsmonument van Westkapelle. Is van zeer groot historisch belang en ook een toeristische trekpleister.”