Zeeuwen in de rij voor drive-in bij fastfoodboulevard Goes: ‘Alles is verder dicht’

VIDEOGOES - Even lekker buiten de deur smikkelen en smullen is er nauwelijks nog bij nu restaurants en café's dicht zijn. Maar voor wie ontwenningsverschijnselen krijgt, is er gelukkig een oplossing: de fastfoodboulevard in Goes. De zaken van McDonalds, KFC en Burger King zelf zijn dicht, maar voor de drive-ins staan rijen.

,,Ho, moet even aansluiten hoor", roept Ruben Franse (19) uit Kwadendamme als we door zijn raampje in het portier staan te kleppen. Hij geeft een dot gas en stuurt zijn blauwe Twingo naar de bestelpaal. ,,Mag ik een McFlurry M&M, een McFlurry Chocolade Karamel Zeezout en een cheeseburger alsjeblieft?" En hup, hij mag al door naar het afhaalloket. Achter hem schuiven een stuk of tien auto's aan. Ja, het is druk. Maar om nou van een file te spreken, is overdreven. Nu zit de vaart er wel goed in, dus misschien dat de rijen daardoor niet al te lang zijn.

  1. Veiligheidsregio houdt hotspots in de gaten, marechaussee controleert langs de grens tijdens Pasen
    UPDATE 20:15

    Veilig­heids­re­gio houdt hotspots in de gaten, marechaus­see contro­leert langs de grens tijdens Pasen

    MIDDELBURG - Voor het komend paasweekeinde heeft de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) samen met de gemeenten de plaatsen op een rij gezet die extra in de gaten worden gehouden in verband met de regels die de verspreiding van het coronavirus moeten tegengaan. Voor twee van die ‘hotspots’, de boulevards in Vlissingen en de parkings in Perkpolder, gelden nu al maatregelen.