Deze zaal van bioscoop CineCity in Vlissingen zou veel voller kunnen zitten met toegangstesten, maar theatermanager Jéan Rottier wil die 'drempel' niet opwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze zaal van bioscoop CineCity in Vlissingen zou veel voller kunnen zitten met toegangstesten, maar theatermanager Jéan Rottier wil die 'drempel' niet opwerpen. © Dirk Jan Gjeltema

Zeeland ziet geen heil in toegangstesten: ‘Een stok in je neus om uit eten te mogen? Dat gaat ‘m niet worden’

PollGOES - In Zeeland lijkt weinig animo te bestaan voor ‘testen voor toegang’. Horeca, culturele instellingen en bioscopen zien er niets in om op die manier meer mensen te kunnen toelaten. ‘Dan jagen we bezoekers tegen ons in het harnas'. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?