Staatssecretaris Raymond Knops (links) en uitvoeringsregisseur van Wind in de Zeilen Siebe Riedstra (midden) luisteren naar de Vlissingse wethouder Sem Stroosnijder.
Volledig scherm
PREMIUM
Staatssecretaris Raymond Knops (links) en uitvoeringsregisseur van Wind in de Zeilen Siebe Riedstra (midden) luisteren naar de Vlissingse wethouder Sem Stroosnijder. © Theo Giele

Zeeland en Den Haag kunnen weer door één deur:
zelfs grapjes maken over de marinierskazerne kan nu

VLISSINGEN - Ook zijn opvolger zal nauw betrokken moeten blijven bij het uitvoeren van de afspraken die het kabinet met Zeeland heeft gemaakt na het afblazen van de bouw van de marinierskazerne. ,,Politieke betrokkenheid vanuit Den Haag is heel belangrijk”, zei staatssecretaris Raymond Knops maandag tijdens een bezoek aan Vlissingen. ,,Dat is een boodschap die ik mijn opvolger mee zal geven.”

  1. Nog even en er zijn in de Kamer 150 groepen die strijden om aandacht
    PREMIUM
    column marleen blommaert

    Nog even en er zijn in de Kamer 150 groepen die strijden om aandacht

    Pieter Omtzigt, als ik aan hem denk, zie ik gek genoeg altijd het beeld van hem in carnavalskleren en met een kind op zijn arm. Een net iets te serieus gezicht boven een grote rode boerenzakdoek, de koter veilig op zijn arm gezeten. Misschien zoekt mijn brein naar een beeld dat hem het beste beschrijft: bloedserieus, beschermend, onverwacht en een beetje uit de toon. We zullen niet zo snel een dergelijk beeld van Wopke aantreffen.