Volledig scherm
Davina Michelle tijdens haar optreden op de Top 40 launch party. © ANP Kippa

Zangeres Davina Michelle komt naar Bevrijdingsfestival Zeeland

VLISSINGEN - Zangeres Davina Michelle staat op 5 mei op het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen. Elf weken lang stond de 23-jarige Rotterdamse met de hit ‘Duurt te lang’ bovenaan in de Top 40 en dat is een record.

Bevrijdingsfestival Zeeland wordt dit jaar voor de 29e keer georganiseerd. Artiesten treden op zeven podia op. Ook zijn er allerlei activiteiten in de stad, kunnen bezoekers in gesprek gaan met oorlogsveteranen en luisteren naar diverse sprekers.

Beste Zangers

Davina Michelle werd in een klap beroemd na haar optreden in het televisieprogramma Beste Zangers. Hier coverde ze ‘Duurt te lang’ van Glen Faria. Het nummer streefde in de Top 40 My Heart Will Go On van Céline Dion en Happiness van Alexis Jordan voorbij. Die nummers hielden de koppositie tien weken vast.

De Rotterdamse begon haar carrière op YouTube. Ze plaatste een cover van zangeres P!nk op haar YouTube-kanaal. P!nk reageerde daarop zeer enthousiast. Davina Michelle heeft inmiddels een half miljoen abonnees op YouTube.

Het volledige programma van het Bevrijdingsfestival Zeeland wordt binnenkort bekendgemaakt op onder meer www.bevrijdingsfestivalzeeland.nl.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement