Isabelle en Marith van Beek. 3voor12 Zeeland exposeert tijdens het Zeeland Nazomer Festival foto‘s van alle deelnemers van Popaanzee. Bij ieder verhaal laten wij er alvast één zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabelle en Marith van Beek. 3voor12 Zeeland exposeert tijdens het Zeeland Nazomer Festival foto‘s van alle deelnemers van Popaanzee. Bij ieder verhaal laten wij er alvast één zien. © Andre Joosse

Ysa gaat voor landelijke doorbraak

VLISSINGEN - Popaanzee, het platform voor talentontwikkeling in Zeeland, viert in september zijn koperen jubileum (12,5 jaar) tijdens het Zeeland Nazomer Festival. In de weken daarnaartoe maakt de PZC zes verhalen over het opleidingstraject. Aflevering 4: Isabelle van Beek.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stekelrogonderzoek biedt hoop voor verdwenen ‘reuzenmanta’ van de Noordzee

    Stekelro­gon­der­zoek biedt hoop voor verdwenen ‘reuzenman­ta’ van de Noordzee

    BAARLAND - In de Westerschelde bij Baarland worden zaterdag tien stekelroggen uitgezet. Die zijn uitgerust met een zendertje, om meer te weten te komen over hun verplaatsingsgedrag en overleving na uitzetting in het wild. De roggen zijn de laatsten van een bijzonder en innovatief onderzoek van WWF-NL, Sportvisserij Nederland en Blue Linked, waarin wordt gekeken of het kweken en uitzetten van haaien en roggen kan bijdragen aan het herstel van populaties in de Noordzee.