Volledig scherm
PREMIUM
Isabelle en Marith van Beek. 3voor12 Zeeland exposeert tijdens het Zeeland Nazomer Festival foto‘s van alle deelnemers van Popaanzee. Bij ieder verhaal laten wij er alvast één zien. © Andre Joosse

Ysa gaat voor landelijke doorbraak

VLISSINGEN - Popaanzee, het platform voor talentontwikkeling in Zeeland, viert in september zijn koperen jubileum (12,5 jaar) tijdens het Zeeland Nazomer Festival. In de weken daarnaartoe maakt de PZC zes verhalen over het opleidingstraject. Aflevering 4: Isabelle van Beek.

Volledig scherm
Logo Popaanzee © Facebook

Misschien was ze net te jong tijdens het Popaanzee-traject. Toch heeft ze er veel van geleerd. Nu wil songwriter Isabelle van Beek (20) uit Vlissingen landelijk doorbreken onder de naam Ysa en is ze doorgedrongen tot festival de Popronde. 

Samen met haar zus Mirthe deed Isabelle van Beek in 2016 mee aan Popaanzee. ,,Ik kende veel mensen die daar aan mee hadden gedaan. Ze zeiden dat het hen echt had geholpen. Dat klonk voor mij natuurlijk interessant.  Ik wilde de stap maken naar buiten de provincie.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.