Volledig scherm
PREMIUM
Isabelle en Marith van Beek. 3voor12 Zeeland exposeert tijdens het Zeeland Nazomer Festival foto‘s van alle deelnemers van Popaanzee. Bij ieder verhaal laten wij er alvast één zien. © Andre Joosse

Ysa gaat voor landelijke doorbraak

VLISSINGEN - Popaanzee, het platform voor talentontwikkeling in Zeeland, viert in september zijn koperen jubileum (12,5 jaar) tijdens het Zeeland Nazomer Festival. In de weken daarnaartoe maakt de PZC zes verhalen over het opleidingstraject. Aflevering 4: Isabelle van Beek.

Volledig scherm
Logo Popaanzee © Facebook

Misschien was ze net te jong tijdens het Popaanzee-traject. Toch heeft ze er veel van geleerd. Nu wil songwriter Isabelle van Beek (20) uit Vlissingen landelijk doorbreken onder de naam Ysa en is ze doorgedrongen tot festival de Popronde. 

Samen met haar zus Mirthe deed Isabelle van Beek in 2016 mee aan Popaanzee. ,,Ik kende veel mensen die daar aan mee hadden gedaan. Ze zeiden dat het hen echt had geholpen. Dat klonk voor mij natuurlijk interessant.  Ik wilde de stap maken naar buiten de provincie.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bietenboten aangekomen in Zeeland: ‘Hééééy.... Bie(r)tje?’
    Video

    Bietenbo­ten aangekomen in Zeeland: ‘Hééééy.... Bie(r)tje?’

    YERSEKE - Hij liet zijn snor staan, heeft speciaal een lederhosen aangetrokken en installeerde zelfs een skibox op zijn zeiltjalk de Stormvogel. Zo doet schipper Benjamin Verboom mee aan de jaarlijkse Bietenrace. ,,Over een goede suikerbiet moet een laagje vorst geweest zijn. Dat hebben we in Nederland niet meer gehad, daarom hebben wij ze dit jaar uit de Alpen gehaald”, verklaart Verboom, terwijl de glaasjes Jägermeister worden ingeschonken.