Aanstormende Zeeuwse leiders: Renate Jobse (Rabobank) en Piet Goossen (rechts, provincie). In het midden scholingsmanager André de Korte.
Volledig scherm
PREMIUM
Aanstormende Zeeuwse leiders: Renate Jobse (Rabobank) en Piet Goossen (rechts, provincie). In het midden scholingsmanager André de Korte. © Dirk Jan Gjeltema

‘Wij gaan voor Zeeland het verschil maken’

MIDDELBURG - Zeeland heeft er dertien toekomstige leiders bij. Jong maatschappelijk betrokken talent dat behalve hun bedrijf, instelling of school ook de BV Zeeland vooruit helpt. Anderhalf jaar volgden ze een ontwikkelingsprogramma. Donderdag vertellen ze tijdens het Transitieteam Zeeland Event in Middelburg hoe zij in en voor Zeeland het verschil gaan maken.

0 reacties

 1. Pip relaxt: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken.”
  BLOKKEN EN ZWETEN | MET VIDEO

  Pip relaxt: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken.”

  ZONNEMAIRE - Pip van Slooten (17) uit Zonnemaire heeft een dagje ‘vrij’ van haar eindexamens. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze er niet mee bezig is, maar pakt wel even een relaxmomentje in de tuin. ,, Het is lekker weer, het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe wat tijd voor jezelf te pakken. Minimaal 1x per dag. Ik kan eigenlijk niet functioneren als ik dat niet zou doen.”
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.