De zussen Angela (links) en Natascha Jacobse hebben samen met hun moeder Marjanne Minderhoud bruidswinkel Trouwerie Merrie Mie aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg.
Volledig scherm
PREMIUM
De zussen Angela (links) en Natascha Jacobse hebben samen met hun moeder Marjanne Minderhoud bruidswinkel Trouwerie Merrie Mie aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg. © Sandra Schimmelpennink

Wie komt er straks huilend binnen, als de bruiloft wéér niet doorgaat? Weddingplanner Marjanne: ‘Dat raakt ons echt’

REPORTAGEEen feest afzeggen is één ding. Maar een bruiloft verzetten? Dat is schakelen op het allerhoogste niveau. Sinds corona is het schuiven geblazen met data, bruidstaart, bloemen en band. ,,Je moet alles een keer meemaken in je leven, maar deze stond niet op mijn bucketlist.”

 1. Zonder contrast zouden we gek worden
  PREMIUM
  COLUMN JAN VANTOORTELBOOM

  Zonder contrast zouden we gek worden

  Ik hou van blauw. Van die lange, oneindige lentelucht waarin ik kan blijven kijken en wegdromen en de gedachten onwillekeurig terug gaan naar vervlogen lentes en zomers, van de blauwe schittering van de Middellandse Zee, het blauw dat ik zojuist zag blinken boven de bek van een eend die stil naast me in de diepe sloot op het water dreef, van de blauwe schittering van het dak van een schuur, van het diepe donkere blauw van een plek op het lichaam die herinnert aan verdwenen pijn. Blauw is zacht, blauw is rust, blauw is ruim.
 1. Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed
  Play

  Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed

 2. Middelburgse skaters blij met komst nieuw skatepark
  Play

  Middelburg­se skaters blij met komst nieuw skatepark