Een met roet bevuilde bank staat buiten.
Volledig scherm
Een met roet bevuilde bank staat buiten. © Ellen Smaardijk-Jobse

Wellness en restaurant Kamperduinen verwoest; appartementen nog in verhuur

KAMPERLAND - Hotel De Kamperduinen hoopt over een paar maanden weer helemaal open te gaan. Dat meldt het afgelopen nacht door brand getroffen hotel vrijdagavond op Facebook.  Het wellnessgedeelte, waar de brand ontstond, en het restaurant zijn verwoest. De verhuur van appartementen gaat wel door.

 1. Veerse hengelsporters vrezen voor dure hobby als ze betaald moeten parkeren
  PREMIUM

  Veerse hengelspor­ters vrezen voor dure hobby als ze betaald moeten parkeren

  WESTKAPELLE - Het invoeren van betaald parkeren langs de Veerse kust kan flinke gevolgen hebben voor de hengelsporters. Die kunnen nu nog vaak gratis parkeren omdat ze de goede plekjes weten te vinden. Maar ze vrezen dat ze straks per jaar minimaal 140 euro kwijt zijn om alleen al aan wedstrijden deel te nemen. Dat is volgens voorzitter Peter Slabber van de Hengelsportvereniging Westkapelle (HSW) vier keer het bedrag dat ze nu aan contributie kwijt zijn.
 2. Zwarte Piet verdwijnt bij sintvieringen op Zeeuwse basisscholen: ‘Dit valt niet meer uit te leggen’
  poll

  Zwarte Piet verdwijnt bij sintvierin­gen op Zeeuwse basisscho­len: ‘Dit valt niet meer uit te leggen’

  VLISSINGEN – Zwarte Piet verdwijnt tijdens de sintvieringen van zeker zestig basisscholen op de Bevelanden en Walcheren. Vier scholenkoepels – Albero, Omnis, Archipel en Onze Wijs - hebben besloten dat Sinterklaas dit jaar alleen nog vergezeld wordt door pieten met andere kleuren. De scholen van Archipel en Albero schaffen op termijn zelfs de hele figuur ‘piet’ af.
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement