Volledig scherm
Een met roet bevuilde bank staat buiten. © Ellen Smaardijk-Jobse

Wellness en restaurant Kamperduinen verwoest; appartementen nog in verhuur

KAMPERLAND - Hotel De Kamperduinen hoopt over een paar maanden weer helemaal open te gaan. Dat meldt het afgelopen nacht door brand getroffen hotel vrijdagavond op Facebook.  Het wellnessgedeelte, waar de brand ontstond, en het restaurant zijn verwoest. De verhuur van appartementen gaat wel door.

,,We hebben heel veel schade. Dit betekent dat we vanwege de grote hoeveelheid roet en verwoesting onze hotel faciliteiten moeten sluiten", schrijft het hotel. Mensen die al een reservering hadden gemaakt bij De Kamperduinen worden benaderd met het aanbod om naar een ander hotel van Amadore te gaan.

Vrijdag aan het eind van de middag ruikt het in het hele hotel nog naar rook en staan overal ventilatoren te draaien om de stank te verdrijven. Buiten sijpelt vies water uit wellnessgedeelte waar in de nacht van donderdag op vrijdag een felle brand woedde.

Heel druk is het echter niet meer. Op het parkeerterrein staan hooguit tien auto's. Een met roet bevuilde bank is buitengezet.  Over de oorzaak van de brand kan ter plekke niemand iets zeggen. De directrice van Amadore is onbereikbaar. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement