De Vlissingse burgemeester Bas van den Tillaar, staatssecretaris Raymond Knops (Binnenlandse Zaken), Commissaris van de Koning Han Polman en dijkgraaf Toine Poppelaars bij het tekenen van het bestuursakkoord voor de compensatie van de marinierskazerne.
Volledig scherm
PREMIUM
De Vlissingse burgemeester Bas van den Tillaar, staatssecretaris Raymond Knops (Binnenlandse Zaken), Commissaris van de Koning Han Polman en dijkgraaf Toine Poppelaars bij het tekenen van het bestuursakkoord voor de compensatie van de marinierskazerne. © ANP

Waterschap: ‘Verdelen buit marinierskazerne wordt nog een flinke klus’

MIDDELBURG - Waterschap Scheldestromen kan leven met het compensatiepakket voor het mislopen van de marinierskazerne. Het krijgt vrijwel alle kosten vergoed en het hoopt op termijn te profiteren van de komst van een Delta Kenniscentrum.

  1. Een krakende donderslag bonjourde ons bijna de tent uit
    PREMIUM
    column Jan Vantoortelboom

    Een krakende donderslag bonjourde ons bijna de tent uit

    In een tent slapen is altijd een genot. Althans voor mijn tweeling. Dat vinden ze fantastisch. Ze hielpen me goed bij het opslaan ervan: de stokken aaneenrijgen en ze klaarleggen. Daarna hielden ze het voor gezien en gingen ze spelen en kon ik verder alleen de tent opzetten. Tegen de tijd dat de haringen in de grond geslagen moesten worden, kwamen ze terug en deden hun best om te helpen. Maar de hamer was zwaar en de grond hard.