Volledig scherm
© Thinkstock

Waterschap houdt klimaatbijeenkomsten in Tholen

THOLEN - In het kader van de Week van het Water houdt waterschap Scheldestromen dinsdag 22 oktober klimaatbijeenkomsten. Dat gebeurt in samenwerking met het KNMI.

De bijeenkomsten zijn om 15.30 en 19.30 uur in Sporthal en Gemeenschapscentrum Meulvliet in Tholen. Waterschap en KNMI vertellen over wat we in Zeeland gaan merken van de klimaatverandering en wat we er zelf tegen kunnen doen. Na afloop kunnen bezoekers bij de klimaattafel testen welke effecten extreme neerslag heeft in een geasfalteerde omgeving.

Aanmelden: scheldestromen.nl/weekvanonswater.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.