Volledig scherm
© ANP

Wat doe jij als eerste als we straks weer alles mogen?

Een drankje op het terras, lekker uit eten gaan, opa en oma bezoeken, naar een festival gaan of weer lekker sporten met je team. Allemaal dingen die we nog zeker tot 28 april moeten laten, maar waar we waarschijnlijk wel erg naar uitkijken. Wat ga jij als eerste doen als de maatregelen versoepeld worden? Meteen een bezoekje brengen aan de kapper of die verre vriend of familielid opzoeken? 

Het kan iets kleins of juist iets heel groots zijn. Voor jou en iedereen om je heen. Als je jouw moment met ons wil delen, mail dat dan naar chefnieuws@pzc.nl. Zet er je naam, woonplaats en leeftijd bij, en voeg eventueel een foto toe. 

Wij maken een selectie, die later deze week online en in de krant verschijnt. 

 1. Laatste ritje komt stuntman Rico duur te staan: ‘Tja, de politie kan niet blijven waarschuwen’
  PREMIUM
  update: met video

  Laatste ritje komt stuntman Rico duur te staan: ‘Tja, de politie kan niet blijven waarschu­wen’

  SCHARENDIJKE - Dat hij het braafste jongetje van de klas niet is, weet hij zelf ook wel. Rico de Jonge springt van hoge bruggen en drift er regelmatig op los met één van zijn auto's. Soms gaat dat goed, maar vaak ook mis. Zoals zaterdagmiddag op de Brouwersdam, waar hij het gestunt moest bekopen met drie bekeuringen van bij elkaar zo'n 1000 euro en een verplichte rijvaardigheidscursus. ,,Tja, de politie kan niet blijven waarschuwen, hè.”
 2. Drukte op Zeeuwse stranden ‘gezellig, maar beheersbaar’, ook Belgen komen niet massaal
  video

  Drukte op Zeeuwse stranden ‘gezellig, maar beheers­baar’, ook Belgen komen niet massaal

  VLISSINGEN - De zon schijnt volop, er staat een lekker windje ter afkoeling, en dan is het ook nog eens een feestdag. Je zou dus verwachten dat de Zeeuwse stranden weer vol zouden liggen. Toch zijn er volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) ‘geen signalen’ dat het gevaarlijk druk is op recreatieplaatsen. In de grensplaatsen Hulst en Sluis is ook geen sprake van overmatig veel Belgenbezoek.