Appen achter het stuur zorgt voor ongelukken.
Volledig scherm
Appen achter het stuur zorgt voor ongelukken. © Shutterstock

Waarom 60 rijden en geen 80? ‘Leg die telefoon gewoon weg’

lezersbrievenBestuurders die hun telefoon niet kunnen loslaten, zorgen voor ongelukken. Dat moet volgens Jaap de Wolf uit Zoutelande worden aangepakt, in plaats van het verlagen van de maximumsnelheid. Andere lezers lieten weten: UWV, stop met het uitdelen van nutteloze cursussen. En stop niet met het geven van steun aan Oekraïne. Lees hier de beste reacties.

  1. Met het eten van hart, lever en schapenvet betuigen Veerse smulpapen hun liefde voor Schotland en dichter Robert Burns
    PREMIUM

    Met het eten van hart, lever en schapenvet betuigen Veerse smulpapen hun liefde voor Schotland en dichter Robert Burns

    Jaap kookte een Schotse (avond)maaltijd voor mensen die, op initiatief van de Stichting Veere-Schotland, wel in zijn voor een Burns Supper. Rond de geboortedag van Robert Burns (25 januari) worden diners gehouden om leven en werk van de Schotse dichter des vaderlands te gedenken. En wat kan je dan beter op het menu zetten dan haggis, dat mede tot hét Schotse gerecht uitgroeide door Burns’ lofdicht ‘To a haggis’. Orgaanvlees laat veel kaaskoppen gruwelen, maar de meeste deelnemers aan het Burns Supper in het tot eethuis gepromoveerde kerkgebouw De Korenmaat smulden van de kruidige spijs.