Paskal Jakobsen en Blanche Vinke (2e en 3e van links)  en Door Jakobsen en Edwin Vinke (2e en 3e van rechts) in gesprek met de gasten tijdens de opening van Hard & Ziel in oktober vorig jaar
Volledig scherm
Paskal Jakobsen en Blanche Vinke (2e en 3e van links) en Door Jakobsen en Edwin Vinke (2e en 3e van rechts) in gesprek met de gasten tijdens de opening van Hard & Ziel in oktober vorig jaar © Lex De Meester

Volkskrant maakt gehakt van restaurant Hard&Ziel van Paskal Jakobsen: ‘de dood in de pot’

MIDDELBURG - De Volkskrant is op zijn zachtst gezegd niet gecharmeerd van restaurant Hard en Ziel in Middelburg. In een snoeiharde recensie sabelt Hiske Versprille het concept van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en topkok Edwin Vinke volledig neer. ‘Afschuwelijk'. 

0 reacties

  1. Jurgen verkocht zijn goedlopende zaak en vertrok naar Ecuador: ‘Ik ging er op de bonnefooi naartoe en had geen idee wat ik daar wilde doen’
    PREMIUM
    EENS EEN ZEEUW

    Jurgen verkocht zijn goedlopen­de zaak en vertrok naar Ecuador: ‘Ik ging er op de bonnefooi naartoe en had geen idee wat ik daar wilde doen’

    ,,Ik ben maar 1.64 meter en in Nederland kon ik geen vrouwen van mijn lengte vinden. Daarom ben ik naar het buitenland vertrokken”, zegt Jurgen Spelier (56) meteen gevolgd door de woorden: ,,Dat is natuurlijk maar een geintje.” De reden waarom hij in 1998 wel uit ’s Heerenhoek vertrok om zich in Ecuador te vestigen laat zich wat lastiger onder woorden brengen. ,,Noem het maar intuïtie”, laat Jurgen weten.