Vlissinger maakt bijzondere actiefilm om camper te verkopen

VideoVLISSINGEN - Job van der Wal heeft de ultieme vorm gevonden om zijn camper te verkopen. Hij maakte een heuse, professionele actiefilm van bijna drieënhalve minuut. Die is niet alleen spannend, maar brengt ook de kwaliteiten van de wagen onder de aandacht.

Van der Wal is onder de noemer Mighty Impulse Movement actief als onder meer acteur, presentator, coach, entertainer en dansleraar. Hij heeft de film gemaakt samen gemaakt met regisseur, cameraman en editor Rinke Slump van zusterbedrijf Mighty Impulse Media. De film, 'Mission Sol(ve)d', is een variant op de Mission Impossible-films met Tom Cruise. Bart Meyer speelt de rol van 'Tim Kruis'.

Ludiek

,,We hadden alle drie onafhankelijk van elkaar de wens om iets leuks te gaan doen deze zomer", zegt Van der Wal. ,,Bart wilde in een film spelen, Rinke wilde een film maken en ik wilde mijn camper verkopen op een ludieke manier. Toen kwamen we uit op dit plan. Eigenlijk zijn het dus drie vliegen in één klap."

De tekst gaat verder onder de foto.

Volledig scherm
Job van der Wal, Rinke Slump en 'Tim Kruis' tijdens de opnamen van de actiefilm 'Mission Sol(ve)d'. ©

Het totale proces heeft zo'n twee maanden in beslag genomen. ,,De echte opnamen hebben we in drie dagen gedaan."

Speciale elementen

Tijdens de actiescènes worden subtiel de bijzondere kwaliteiten van de Fiat 600-camper uit 1998 getoond. ,,Maar zitten zoveel speciale elementen in, dat ik lang niet alles kwijt kon. Dan zou je een film van anderhalf uur krijgen."

De rest is te vinden op de speciale website die voor de verkoop is opgezet. Die ging deze week online. ,,Heel veel mensen willen de camper wel hebben, maar de echt serieuze koper heb ik nog niet gezien", zegt Van der Wal. ,,Maar die komt wel. Daar heb ik alle vertrouwen in, zeker met deze film."

Upgrade

Blijft de vraag waarom Van der Wal de camper, die 26.000 euro moet opbrengen, wegdoet. ,,Omdat ik een upgrade wil. Ik gebruik hem zo vaak - ook voor mijn werk - dat ik gewoon net iets luxer moet hebben. Maar voor de vakantieganger en de hobbyist is het echt een perfect ding."

Volledig scherm
Bart Meyer als Tim Kruis.
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement