Een fietser en de donkere auto links wachten op het opstelpunt in het midden van de President Rooseveltlaan tot ze kunnen oversteken naar de respectievelijk noordelijke en zuidelijke kant van de Bloemenlaan op een doorsnee maandagmiddag.
Volledig scherm
PREMIUM
Een fietser en de donkere auto links wachten op het opstelpunt in het midden van de President Rooseveltlaan tot ze kunnen oversteken naar de respectievelijk noordelijke en zuidelijke kant van de Bloemenlaan op een doorsnee maandagmiddag. © Dirk Jan Gjeltema

Vlissingen telt de meeste verkeersonveilige buurten

VLISSINGEN - De kans op een ernstig ongeval is binnen Zeeland het grootst in Vlissingen. Van de negentien buurten in de provincie die als het minst verkeersveiligheid zijn bestempeld, liggen er acht in Vlissingen. ,,Het is hier regelmatig prijs.”

  1. Met een wijntje op het strand van Renesse in Ibizastijl
    PREMIUM
    zomerserie: het strandhuisje

    Met een wijntje op het strand van Renesse in Ibizastijl

    Ibiza. Daaraan doen de kleine gekleurde strandhuisjes tegenover strandpaviljoen Zuid Zuid West in Renesse denken. Kralengordijntjes. Houten bordjes. Fleurige strandbedden. Janny van Vianen uit Berkel en Rodenrijs en vriendin Lies Rancuret uit Zoetermeer vertoeven er heel graag. Soms met heel de familie, soms ook lekker met z’n tweeën. ,,Ultiem ontspannend. Hier kan ik alles van mij af zetten.”