ln 2018 gebruikte Vlissingen voor het eerst wifi-tracking om de drukte tijdens Rescue Vlissingen te meten (foto). Momenteel gebruikt de stad het systeem om met het oog op corona de drukte te meten.
Volledig scherm
PREMIUM
ln 2018 gebruikte Vlissingen voor het eerst wifi-tracking om de drukte tijdens Rescue Vlissingen te meten (foto). Momenteel gebruikt de stad het systeem om met het oog op corona de drukte te meten. © Lex De Meester

Vlissingen schakelt wifitracking toch (tijdelijk) uit, ook Goes telt bezoekers voorlopig niet

VLISSINGEN - Bezoekers van de binnenstad en de boulevards van Vlissingen worden de komende weken niet geteld. Het gemeentebestuur van Vlissingen koos dit weekeind eieren voor zijn geld en zoekt eerst uit of het telsysteem dat ze gebruikt indruist tegen de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Nico verkoopt zijn monumentale hoeve: ‘Ik neem mijn muziek en mijn onderbroeken mee en ga een groot jacht kopen’
  PREMIUM
  dag huis!

  Nico verkoopt zijn monumenta­le hoeve: ‘Ik neem mijn muziek en mijn onderbroe­ken mee en ga een groot jacht kopen’

  Nico Osse (63) en zijn vrouw vielen zeventien jaar geleden als een blok voor de boerderij aan de Dorpsstraat in Heinkenszand. De renovatie van de monumentale hoeve met de enorme boerenschuur was een immens project. ,,We hebben twee jaar verbouwd en al die tijd leefden we met onze drie kinderen in stacaravans.” Nu zijn de kinderen uitgevlogen en vorig jaar overleed Nico’s vrouw. ,,Dit is veel te groot voor mij alleen, dus ik ga de boel verkopen.”