Een helikopter van NHV was maandag de voorlopig laatste die vanaf vliegveld Midden-Zeeland mocht vliegen. Donderdag zijn heli's weer welkom.
Volledig scherm
PREMIUM
Een helikopter van NHV was maandag de voorlopig laatste die vanaf vliegveld Midden-Zeeland mocht vliegen. Donderdag zijn heli's weer welkom. © Dirk-Jan Gjeltema

Vliegveld Midden-Zeeland weer open voor helikopters

ARNEMUIDEN - Helikopters zijn vanaf donderdag weer welkom op vliegveld Midden-Zeeland. De provincie heeft het nieuwe luchthavenbesluit gepubliceerd. Daarmee is de grens van het aantal vluchten voor helikopters per direct opgerekt van 800 naar 4000.

  1. The Beatles: Get Back sleurt je terug in de tijd
    PREMIUM
    column oscar garschagen

    The Beatles: Get Back sleurt je terug in de tijd

    The Beatles: Get Back over de nadagen van de meest invloedrijke band ter wereld, sleurt je onherroepelijk terug in de tijd. Al in de eerste van de 470 minuten lange documentaire op Disney Plus van regisseur Peter Jackson (Lord of the Rings en They Shall Not Grow Old) ben ik weer in 1964. Alle vermaningen van onze ouders ten spijt stonden mijn broertje en ik en alle jochies uit onze straat aan de Amstel om een glimp van de Fab Four op te vangen. De plekken langs de rivier waar we John, Paul, George en zieke Ringo-vervanger Jimmy Nicol heel even aanstaarden, kan ik blindelings vinden.