Vlaketunnel.
Volledig scherm
Vlaketunnel. © Google StreetView

Vlaketunnel aantal nachten dicht voor onderhoud

VLISSINGEN - De Vlaketunnel is in de komende weken een aantal keer 's nachts in beide richtingen afgesloten. Omleidingsroutes worden aangegeven met gele borden. Automobilisten moeten rekening houden met een langere reistijd.

De Vlaketunnel is van maandag 14 tot dinsdag 15 oktober, van dinsdag 15 tot woensdag 16 oktober en van woensdag 16 tot donderdag 17 oktober dicht, telkens van 20.00 uur tot 06.00 uur. Rijkswaterstaat voert dan onderhoud uit. Ook doet de brandweer testen. Het verkeer wordt omgeleid via de N289.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voor de laatste keer kijken bij de befaamde discotheek ‘de Hooizolder’
    PREMIUM
    VIDEO

    Voor de laatste keer kijken bij de befaamde discotheek ‘de Hooizolder’

    WESTKAPELLE - Op veertienjarige leeftijd danste Jozien Boot (61) op muziek van The Hollies, Bee Gees en Rolling Stones in De Hooizolder. Ze heeft goede herinneringen aan die tijd. Donderdagochtend kwam ze nog even kijken naar de plek waar ze samen met vrienden en vriendinnen uit Westkapelle zo’n leuke tijd had. ,,Feitelijk was ik toen te jong want je mocht pas als zestienjarige naar deze disco”, herinnert zich nog goed. Maar binnen komen was geen punt. ,,Dat lukte wel.” Ze wijst naar een hoek van de disco waar ze samen met haar vrienden altijd was te vinden. ,,Ik was nieuwsgierig wat hier gebeurde. Ik woonde hier vlakbij en wilde hier ook dansen.”