Het Vuurwerkfestival in Knokke-Heist wordt jaarlijks gehouden en trekt veel bezoekers.
Volledig scherm
Het Vuurwerkfestival in Knokke-Heist wordt jaarlijks gehouden en trekt veel bezoekers. © Peter Nicolai

Vijf dagen Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST - Het jaarlijkse Vuurwerkfestival bij Knokke-Heist begint dit weekend. Op zaterdag 17, maandag 19, woensdag 21 en vrijdag 23 augustus zorgen vier landen voor een vuurwerkshow. 

0 reacties

 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’
 2. Elvira en Jonathan verhuizen een halve kilometer verder: ‘We kunnen de verhuizing te voet doen’
  PREMIUM
  Dag huis!

  Elvira en Jonathan verhuizen een halve kilometer verder: ‘We kunnen de verhuizing te voet doen’

  Al heel wat jaartjes riep Elvira van der Meer dat ze graag eens zou verhuizen, omdat ze graag wat meer ruimte wilde hebben. Samen met haar man Jonathan en hun drie kinderen woont ze in de Gouwestraat in Terneuzen. Sinds kort is de nieuwe woning een feit, het gezin gaat binnen Terneuzen verhuizen. Tijdens de zoektocht kwam Elvira er wel achter dat ze stiekem best al heel veel ruimte hadden in de Gouwestraat.