Volledig scherm
De politie heeft de parkeerplaats bij het Nollebos afgezet. © Frans Bosscha

Vier mannen aangehouden voor bedreiging en ontvoering naar Nollebos

updateVLISSINGEN - Vier jonge mannen zijn zondagmiddag in een huis aan de Sterkenburg in Vlissingen aangehouden. Ze worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een mishandeling en ontvoering van een 20-jarige man uit de gemeente Vlissingen.

De politie kreeg rond 14.45 uur de melding dat een man uit de gemeente Vlissingen was mishandeld en onder bedreiging van een wapen in zijn auto is ontvoerd naar de parkeerplaats bij de Zwanenburgseweg in Vlissingen. Het lukte te man te vluchten en de politie te bellen. 

Agenten troffen het slachtoffer onder het bloed aan en brachten hem naar de huisartsenpost. Daarna is hij meegenomen naar het bureau waar hij aangifte heeft gedaan.

Ruzie

Het slachtoffer vertelde dat hij getuige was van een ruzie tussen twee mannen in de tuin van een woning aan de Sterkenburg. Daarbij vielen klappen. Het slachtoffer zat daar in zijn auto te wachten op een vriend waarmee hij had afgesproken. Toen hij samen met die vriend wilde wegrijden, kwamen de twee ruziemakers en nog twee andere jonge mannen op zijn auto af. Onder bedreiging van een wapen werd hij in zijn eigen auto meegenomen naar de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg, bij het Nollebos, in Vlissingen. Als het slachtoffer gevlucht is, nemen ook zijn belagers de benen en laten de auto achter op de parkeerplaats.

In de omgeving van de parkeerplaats is direct gestart met een sporenonderzoek. Alle vier de verdachten konden een uur na de melding worden aangehouden in een woning aan de Sterkenburg. Ze zijn allemaal voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex en daar voorgeleid aan de hulpofficier van justitie.

Ford Ka

Volgens het slachtoffer hebben er nog mensen staan kijken naar de ruzie die rond 14.20 uur in de tuin bij de woning aan de Sterkenburg heeft plaatsgevonden. De politie is op zoek naar deze getuigen. Ook zoekt de politie mensen die de Ford Ka van het slachtoffer naar de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg hebben zien rijden. Wie meer informatie heeft kan bellen naar 0900-8844.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement