Karel Dingemanse staat voor een luchtfoto van de locatie van het toekomstige Waterpark Veerse Meer. Hij nam het initiatief voor een petitie tegen het vakantiepark, die in minder dan twee weken 11.500 keer is ondertekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Karel Dingemanse staat voor een luchtfoto van de locatie van het toekomstige Waterpark Veerse Meer. Hij nam het initiatief voor een petitie tegen het vakantiepark, die in minder dan twee weken 11.500 keer is ondertekend. © Lex de Meester

Verzet tegen Waterpark Veerse Meer kan vakantiepark nog aanpassen, maar niet meer tegenhouden

ANALYSEARNEMUIDEN - Het verzet tegen de bouw van een nieuw vakantiepark aan het Veerse Meer bij Arnemuiden blijft groeien. Of het veel zal uithalen, is zeer de vraag.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. UCR-studenten keren terug naar Zeeland: ‘je kunt hier grote verschillen maken’
    PREMIUM
    poll

    UCR-studenten keren terug naar Zeeland: ‘je kunt hier grote verschil­len maken’

    MIDDELBURG – Ze groeide op in Limburg, studeerde aan University College Roosevelt (UCR) in Middelburg en woonde daarna in Maastricht, Den Haag en de Canadese miljoenenstad Montreal. Maar Merel Toorop-Van Rens (34) koos ervoor zich te settelen in Zeeland. En ze is lang niet de enige: minstens 27 oud-UCR-studenten keerden na hun masterstudie in binnen- of buitenland terug naar Zeeland om hier te wonen en te werken.