De Duitse toeristen Bruno Brune en Kerstin Kemper genieten van de zon op het terras van De Strandzot in Zoutelande.
Volledig scherm
PREMIUM
De Duitse toeristen Bruno Brune en Kerstin Kemper genieten van de zon op het terras van De Strandzot in Zoutelande. © Dirk Jan Gjeltema

Verwachte vloedgolf van toeristen aan Zeeuwse kust blijft uit

VLISSINGEN - De autoriteiten waren toch wat nerveus, maar het viel mee. De Zeeuwse kust is tijdens het pinksterweekend allerminst overspoeld door horden toeristen en dagjesmensen. En dat terwijl België onverwacht ook de grens opende voor ‘noodzakelijk winkelen’ in Zeeuws-Vlaanderen. De opening van de horeca op maandag leidde evenmin tot excessen.

  1. Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    De lezers van de PZC en de bezoekers van onze site sturen ons weer foto's toe die hen een zomers gevoel geven. Twee keer per week, op dinsdag en op vrijdag, plaatsen wij een pagina in de krant met een selectie uit de foto's die ons zijn toegestuurd via de tool die onderaan dit artikel te vinden is. Iedere week staat in de krant van vrijdag en op de site wie de weekwinnaar is geworden. Aan het einde van de zomer kiezen we de foto die ons het meest zomerse gevoel van allemaal gaf. De maker van die foto ontvangt een iPad ter waarde van 350 euro. De winnaars van de acht weekprijzen kunnen gratis bij Smartphoto een fotoboek XL samenstellen ter waarde van 49,95.