Het zeefiguur-kunstwerk van Albert Kramer werd in 2008 op het Spuiplein geplaatst. archieffoto Peter Nicolai
Volledig scherm
Het zeefiguur-kunstwerk van Albert Kramer werd in 2008 op het Spuiplein geplaatst. archieffoto Peter Nicolai

Vernieler vissenkop in Breskens meldt zich

BRESKENS - De vernieler van het kunstwerk van kunstenaar Albert Kramer in Breskens heeft zich bij de politie gemeld. Wie de dader is, kan de politie op dit moment nog niet zeggen.

 1. ‘Backing vocal’ Julia van de Ketterij hoeft niet zo nodig op de voorgrond
  PREMIUM

  ‘Backing vocal’ Julia van de Ketterij hoeft niet zo nodig op de voorgrond

  Julia van de Ketterij, afkomstig uit Vlissingen, is professioneel achtergrondzangeres. Ze is al jaren actief bij The Night of the Proms, waardoor ze samen zong met artiesten als Seal, John Miles en Chaka Khan. Julia kende een bewogen 2021 door het overlijden van haar vader, de bekende Zeeuwse gitarist Leo van de Ketterij. ,,De eerste maanden na zijn dood vroeg ik me sterk af: wil ik nog wel muziek maken zonder hem?”
 2. Politie speurt naar vermiste Belgische kleuter (4) en oppas (34); onder meer onderzoek in Vlissingen
  VIDEO

  Politie speurt naar vermiste Belgische kleuter (4) en oppas (34); onder meer onderzoek in Vlissingen

  VLISSINGEN - De Belgische politie heeft zondagavond een opsporingsbericht verspreid voor een 34-jarige man en een 4-jarige jongen die woensdag voor het laatst gezien zijn in Sint-Niklaas, vlak bij Hulst. Het gaat om een vriend van de ouders die regelmatig op het kind paste. Er wordt op diverse plaatsen in Zuid-Nederland gezocht op plaatsen waar het kind zou zijn gezien; onder meer met een politiehelikopter boven Vlissingen, zo bevestigt de politie.