Volledig scherm
De Catharinakerk in Zoutelande © ruben oreel

Uitvaart Lein Lievense via beeldschermen in Zoutelande te volgen

POLLZOUTELANDE - De afscheidsplechtigheid van Lein Lievense is volgende week donderdag te volgen via beeldschermen in de Catharinakerk en in een tent in de kerktuin in Zoutelande. 

Het gezin van de gisteren op 68-jarige leeftijd overleden initiatiefnemer en organisator van de Kustmarathon wil belangstellenden zo de gelegenheid geven om het afscheid via beeld en geluid op afstand bij te wonen. 

Poll

Lein Lievense verdient een standbeeld

  • Eens (59%)
  • Oneens (41%)
2707 stemmen

Na de afscheidsplechtigheid op donderdag 10 januari krijgen mensen de gelegenheid om een laatste eer te bewijzen aan Lein Lievense door een erehaag te vormen bij de Catharinakerk, waar de rouwauto met de kist door zal rijden.

Het condoleanceregister kan worden getekend op woensdag 9 januari tussen 10.00 en 15.00 uur in de hal van het gemeentehuis in Domburg. Eveneens is er op deze dag gelegenheid om tussen 17.00 en 19.30 uur het condoleanceregister te tekenen en een moment stil te staan bij de gesloten kist in de Catharinakerk aan het Willibrordusplein in Zoutelande.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Belgische pedofiel vergrijpt zich aan stiefdochter in zwembad Terneuzen: ‘In België mag ik niet bij zwembaden komen’

    Belgische pedofiel vergrijpt zich aan stiefdoch­ter in zwembad Terneuzen: ‘In België mag ik niet bij zwembaden komen’

    BRUGGE - Een veroordeelde pedofiel heeft in de Brugse rechtbank opnieuw 3 jaar cel gekregen voor de herhaaldelijke aanranding van zijn 12-jarige stiefdochter in een zwembad in Terneuzen. Danny B. (48) kreeg in 2013 al eens 4,5 jaar cel voor gelijksoortige feiten, maar ging opnieuw over de schreef tijdens z’n penitentiair verlof. ,,We gingen in Nederland zwemmen, omdat ik in België niet in de buurt van zwembaden of scholen mocht komen”, zei hij tijdens z’n verhoor.