Treinverkeer hervat na ongeval Wouw

ROOSENDAAL - Het treinverkeer tussen Roosendaal en Bergen op Zoom is maandagochtend hervat. Wel reden er een tijdje minder treinen tussen Breda en Rotterdam vanwege de 'inzet van hulpdiensten'. 

Het treinverkeer tussen Breda en Rotterdam werd enige tijd stilgelegd omdat de verdachten van een plofkraak in 's-Gravendeel zich mogelijk op of langs het spoor zouden begeven. Naar verwachting rijden de treinen hier om 8.30 uur weer helemaal volgens de dienstregeling. 

Het treinverkeer tussen Roosendaal en Bergen op Zoom lag sinds zeven uur vrijdagochtend stil vanwege een ongeval bij Wouw. Daar kwam een trein in botsing met een dieplader. 

Zondagavond laat werd het goederenvervoer op het traject tussen Roosendaal en Bergen op Zoom alweer hervat.

Reizigers worden uit de ontspoorde trein gehaald,  na de botsing van de vrachtwagen bij Wouw
Volledig scherm
Reizigers worden uit de ontspoorde trein gehaald, na de botsing van de vrachtwagen bij Wouw © Christian Traets / Maricmedia
  1. Drukte op Zeeuwse stranden ‘gezellig, maar beheersbaar’, ook Belgen komen niet massaal
    video

    Drukte op Zeeuwse stranden ‘gezellig, maar beheers­baar’, ook Belgen komen niet massaal

    VLISSINGEN - De zon schijnt volop, er staat een lekker windje ter afkoeling, en dan is het ook nog eens een feestdag. Je zou dus verwachten dat de Zeeuwse stranden weer vol zouden liggen. Toch zijn er volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) ‘geen signalen’ dat het gevaarlijk druk is op recreatieplaatsen. In de grensplaatsen Hulst en Sluis is ook geen sprake van overmatig veel Belgenbezoek.