Volledig scherm
© Thinkstock

Treinen tussen Kruiningen-Yerseke en Bergen op Zoom rijden weer

update 15.40 uurVLISSINGEN - De treinen tussen Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke rijden weer volgens het spoorboekje. 

Rond 9.00 uur waren beide sporen gestremd en moesten reizigers overstappen op bussen. Tussen Bergen op Zoom en Kruiningen werden snelbussen ingezet en er reden stopbussen tussen Bergen op Zoom, Rilland-Bath, Krabbendijke en Kruiningen-Yerseke. Om 13.30 uur kwam het treinverkeer weer op gang, maar nog steeds niet volgens de reguliere dienstregeling. Rond 15.30 uur waren de problemen opgelost.

Op hetzelfde traject reden dinsdagavond ook al geen treinen. Oorzaak was een kabelbreuk die rond 16.45 uur was ontstaan. 150 reizigers konden niet verder en moesten het treinstel verlaten en in bussen verder reizen. Het spoor werd pas na middernacht vrijgegeven.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doordeweeks runt hij een glasbedrijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederlandse profclubs
    PREMIUM

    Doorde­weeks runt hij een glasbe­drijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederland­se profclubs

    SLUISKIL - Normaal gesproken was Angelo Boonman (40) uit Sluiskil dit weekend aan het genieten van zijn eerste vrije weekend in maanden tijd. De assistent-scheidsrechter in het betaald voetbal staat echter al een paar maanden werkeloos aan de kant door de coronacrisis. Vervelen doet hij zich allerminst. Voor zijn eigen bedrijf, Glasbedrijf Boonman, crosst hij vijf dagen in de week heel Zeeuws-Vlaanderen door.