Torentijd kampt met een grote corona-uitbraak.
Volledig scherm
PREMIUM
Torentijd kampt met een grote corona-uitbraak. © Mechteld Jansen

Torentijd getroffen door corona, alle gedetineerden in quarantaine

MIDDELBURG - Alle 155 gedetineerden van Torentijd zitten in quarantaine omdat de Middelburgse penitentiaire inrichting te maken heeft met een corona-uitbraak. Tot nu zijn achttien van hen besmet. Mogelijk nog meer maar dat weet directeur Madelon van den Berg pas zeker als binnen enkele dagen alle testresultaten binnen zijn.

 1. Bij Roos staat minister Slob voor de deur en bij Martin gaat het dak eraf; deze Zeeuwen zijn geslaagd!
  PREMIUM
  VIDEO

  Bij Roos staat minister Slob voor de deur en bij Martin gaat het dak eraf; deze Zeeuwen zijn geslaagd!

  DOMBURG - Hè, dat meen je toch niet? Minister Slob voor de deur. Is ‘ie dat echt? Serieus? Ja, dus. Roos weet niet wat ze ziet. Speciaal voor haar, helemaal uit Vathorst naar Domburg gereden. Om haar te feliciteren met haar diploma. ,,Echt vet.” Slob zou het liefst bij iedereen langsgaan, maar dat gaat natuurlijk niet. Maakt niet uit. Bij Arendje, Martin en Sven is het feest er niet minder om.
 2. Voetbal, een fijne ijsbreker
  PREMIUM
  column oscar garschagen

  Voetbal, een fijne ijsbreker

  ,,F….. je moeder en f…. je achttien generaties aan voorouders’’. ,,Zwarte apen’’. De fans van FC Qingdao, zeg maar het Chinese NEC, tierden tegen FC Guangzhou, de landskampioen met enkele Afrikaanse spelers. Grove tribuneteksten die je nooit zal leren op Chinese les. Een vader naast mij vouwde zijn handen om de oren van zijn zoontje. Voetbal zou mensen en landen verbroederen. Gelooft u het? Vast staat wel dat voetbal voor iedere Nederlander in het buitenland een fijne ijsbreker is. Met dank aan Oranje.