Volledig scherm
Hulpdiensten bij Damen. © HVZeeland

Toestand werknemer scheepsbouwer Damen stabiel, maar zorgelijk

VLISSINGEN - De toestand van de werknemer van scheepsbouwer Damen die maandag zwaargewond is geraakt bij een bedrijfsongeval is nog steeds zorgelijk. 

Dat laat de directeur van Damen Schelde Marine Services, Arnold Suykerbuyk, weten. ,,De gezondheidssituatie van onze collega is stabiel, maar nog steeds zorgelijk. Wij leven erg mee met onze collega en zijn familie.” Op dit moment wordt onderzocht hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden. Er wordt nauw contact onderhouden met de familie van onze collega, laat Damen weten.

Het bedrijfsongeluk gebeurde maandag rond 15.30 uur op het terrein van Maritime Logistics B.V. in Vlissingen, onderdeel van Damen Schelde Marine Services. De werknemer kwam door onbekende oorzaak bekneld te zitten en liep ernstige verwondingen op. Meerdere politie-eenheden, ambulances en traumahelikopter rukten uit voor het ongeval.

De traumahelikopter landde in Arnemuiden waar de arts van de traumahelikopter in de ambulance is meegereden naar het ziekenhuis in Goes. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ongeluk. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement