Volledig scherm
Hulpdiensten bij Damen. © HVZeeland

Toestand werknemer scheepsbouwer Damen stabiel, maar zorgelijk

VLISSINGEN - De toestand van de werknemer van scheepsbouwer Damen die maandag zwaargewond is geraakt bij een bedrijfsongeval is nog steeds zorgelijk. 

Dat laat de directeur van Damen Schelde Marine Services, Arnold Suykerbuyk, weten. ,,De gezondheidssituatie van onze collega is stabiel, maar nog steeds zorgelijk. Wij leven erg mee met onze collega en zijn familie.” Op dit moment wordt onderzocht hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden. Er wordt nauw contact onderhouden met de familie van onze collega, laat Damen weten.

Het bedrijfsongeluk gebeurde maandag rond 15.30 uur op het terrein van Maritime Logistics B.V. in Vlissingen, onderdeel van Damen Schelde Marine Services. De werknemer kwam door onbekende oorzaak bekneld te zitten en liep ernstige verwondingen op. Meerdere politie-eenheden, ambulances en traumahelikopter rukten uit voor het ongeval.

De traumahelikopter landde in Arnemuiden waar de arts van de traumahelikopter in de ambulance is meegereden naar het ziekenhuis in Goes. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ongeluk. 

  1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Ik weet niet of ik een PZC-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139910