Volledig scherm
Herman Ploegstra uit IJzendijke © Onbekend

Tips in zaak Ploegstra blijven komen

IJZENDIJKE - De politie heeft dinsdag en woensdag  tien tips  gekregen voor het cold case team dat de verdwijning van IJzendijkenaar Herman Ploegstra onderzoekt.

Exemplaren van de brief die maandag werden verspreid onder de bezoekers van de informatieavond over de zaak liggen op de balie van het gemeentehuis in Oostburg. De brief is ook bij de wijkagent van IJzendijke te krijgen. Verder heeft de politie de brief online gezet op www.politie.nl. In de brief staan een aantal concrete vragen waarop politie en justitie graag antwoord willen hebben. Sinds 26 oktober 2010 is niets van Ploegstra vernomen. Het cold case team gaat ervan uit dat hij door een misdrijf om het leven is gebracht.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van die bijzondere stemmen, die je helemaal tot rust brengen
    Column Ondine van der Vleuten

    Van die bijzondere stemmen, die je helemaal tot rust brengen

    Opeens had iedereen er de mond (of moet ik zeggen: de oren?) vol van: ASMR. Vloggers wierpen zich met verve op de autonomous sensory meridian response en maakten hilarische filmpjes waarin ze bij de microfoon in de weer gingen met haarborstels, lange nagels en kauwgom. Dat alles om de gewenste effecten te bewerkstelligen bij de luisteraar: een euforisch gevoel dat vaak begint met een prikkelende sensatie op de hoofdhuid, uitmondend in een gevoel van diepe ontspanning.