Volledig scherm
© Johan vd Heijden

Tim Knol en Borokov Borokov staan op Klomppop

OVEZANDE - Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen staan op vrijdag 24 mei op Klomppop. De eerste festivaldag wordt afgesloten door het Vlaamstalige kwartet Borokov Borokov.

De organisatie van Klomppop heeft vanochtend nieuwe namen bekend gemaakt van artiesten die gaan optreden op vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei. De Middelburgse singer/songwriter YSA (Isabelle van Beek) staat op 25 mei op de planken. Dan treedt ook DJ Sandstorm op. Op de straattheatermiddag op 26 mei is de metalblaaskapel Blaas Of Glory te zien.

Klomppop wil op de zondag met een entreeprijs van vier euro vooral een festival voor de hele familie zijn. Tot nu waren de jongeren tussen 12 en 18 jaar daarin een beetje onderbedeeld, vindt de organisatie. Speciaal voor hen introduceert Klomppop een nieuw programmaonderdeel. Tussen half vier en half zes is de tent hun domein met muziek van de Kloetingse DJ Nikki en Jiri11.

De online voorverkoop van weekendkaarten en dagkaarten voor vrijdag en zaterdag loopt via www.klomppop.nl en vanaf heden ook via De Drvkkery in Middelburg en de Kreahoek in Ovezande. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement