Volledig scherm
De winkel aan de Zuidstraat in Sas van Gent © Wunny de Vos

Tientallen dozen vol huishoud- en kerstartikelen voor een prikkie bij W&F Homeshop in Sas van Gent

SAS VAN GENT - Wie nog kerstattributen zoekt, kan nu voor een prikkie zijn of haar slag slaan bij W&F Homeshop in Sas van Gent. De winkel gaat sluiten en daarom wordt de hele inboedel tegen een tiende van de prijs aangeboden. 

Op onder andere prikbord van Zeelandnet staan tien dozen met gloednieuwe kerstspullen te koop. De winkelwaarde was 1500 euro, maar vanaf 150 euro mogen ze weg. Daarnaast worden liefst 31 dozen met huishoudartikelen van Blokker en Marskramer aangeboden. Ze bevatten alles van bestek en geurverspreiders tot koektrommels en kurkentrekkers. De nieuwwaarde is 6000 euro, maar wie vanaf 600 biedt heeft grote kans ze te kunnen ophalen.  

Toch valt het nog mee met de belangstelling, zegt winkelmedewerkster Wunny de Vos. ,,Voor opkopers is het net te weinig en voor mensen van rommelmarkten is het alsnog te duur."

De winkel aan de Zuidstraat bestaat bijna twaalf jaar. Vanwege het overlijden van de mede-eigenaar, begin dit jaar, moeten De Vos en haar moeder noodgedwongen stoppen met de winkel. ,,Het is te groot om samen door te gaan. ,,Behoorlijk jammer. We hebben gekeken voor een opvolger, maar die is er niet."

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement