RGBStock.com
Volledig scherm
PREMIUM
© RGBStock.com

Tieners bestormen camping in Kortgene en mishandelen Vlissinger. Moeder verdachte: ‘Dit was een wraakactie’

KORTGENE - Drie Zeeuwse tieners zijn donderdagavond opgepakt voor het mishandelen van een campinggast in Kortgene. Meerdere jongeren sloegen in op het slachtoffer. Volgens de moeder van een verdachte ging het om een wraakactie na een eerdere vechtpartij.

 1. Vlissingse motorcrossster stralend middelpunt op kampioenenbal in Rimini; ‘Nu mocht ik er eindelijk bij zijn’
  PREMIUM

  Vlissingse motor­crossster stralend middelpunt op kampioenen­bal in Rimini; ‘Nu mocht ik er eindelijk bij zijn’

  Te midden van de crème de la crème van de internationale motorsport, in het superchique Rimini, kreeg motorcrossster Nancy van de Ven zaterdagavond een zogenoemde FIM Award. ,,Naar dit gala wilde ik altijd al”, zei de Vlissingse, die in september voor het eerst in haar carrière wereldkampioene werd. ,,Het was zo vaak nét niet, maar nu mocht het eindelijk.”
 2. Bezoekers brasserie Borrendamme razend én verdrietig om zwaar verhoogde prijzen: ‘Dit is schandalig’
  PREMIUM

  Bezoekers brasserie Borrendam­me razend én verdrietig om zwaar verhoogde prijzen: ‘Dit is schandalig’

  Betaalden ze begin vorige week nog 1 euro 25 voor een kommetje soep, nu moeten bezoekers van de brasserie in Borrendamme 5 euro 50 neertellen. De prijzen van brasserie De Stadspoort in Zierikzee zijn per 1 december drastisch verhoogd. Tot grote woede en verdriet van de vaste bezoekers. ,,Schandalig”, klinkt het uit vele monden. In een mum van tijd zijn er 145 protesthandtekeningen opgehaald.