Enkele jaren geleden toonden Geert Wilders en Vincent Bosch nog trots het partijprogramma van de PVV Tholen.
Volledig scherm
Enkele jaren geleden toonden Geert Wilders en Vincent Bosch nog trots het partijprogramma van de PVV Tholen. © PVV

Thools raads- en Statenlid Vincent Bosch splitst zich af van PVV

THOLEN - Het Thoolse raads- en Statenlid Vincent Bosch uit Poortvliet splitst zich met onmiddellijke ingang af van de PVV Tholen en PVV Zeeland en gaat verder onder de naam Lijst Bosch. Dat laat hij vanmiddag per brief weten aan de gemeente Tholen en de provincie.

 1. Onze Krijn is een schatje, met dat leerlooiersmondje en die bolle wangetjes
  PREMIUM
  Reportage

  Onze Krijn is een schatje, met dat leerlooi­ersmond­je en die bolle wangetjes

  VLISSINGEN - Hij heeft golvende, donkere haren. Er zit een bult boven zijn imposante wenkbrauwen. Hij heeft een leerlooiersmond met afgesleten tanden en de neus van een prijsvechter. Toch maakt de Zeeuwse Neanderthaler Krijn, tot leven gebracht door de tweelingbroers Kennis, met zijn ietwat verlegen glimlach zonder meer een sympathieke indruk. Het is de zoveelste reconstructie van aap- en oermensen die de paleo-kunstenaars maakten voor musea.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.