Waar is Zeeland gebleven op de website van Theaterkrant.nl, de website van Stichting ter Bevordering van de Podiumkunst in Nederland (Stichting BPN).
Volledig scherm
Waar is Zeeland gebleven op de website van Theaterkrant.nl, de website van Stichting ter Bevordering van de Podiumkunst in Nederland (Stichting BPN). © Theaterkrant

Theaterkrant veegt Zeeland van de kaart

MIDDELBURG - Soms wil Zeeuws-Vlaanderen nog wel eens van een landelijk kaartje afvallen, of het puntje van Zuid-Limburg past er niet meer op. De Theaterkrant is er in geslaagd om héél Zeeland van de kaart te vegen in haar overzicht van testvoorstellingen rond corona. 

 1. Zangeres Noami was op het podium altijd al op haar plek
  PREMIUM
  Open Podium I Video

  Zangeres Noami was op het podium altijd al op haar plek

  Contacten leggen in de muziekwereld, een account op alle sociale mediakanalen, goed nadenken over de opnames die ze post en hoe ze zich wil profileren als muzikant: ,,Als je jezelf niet laat zien, weten mensen ook niet dat je er bent", zegt Naomi van Rie (19), oftewel Noami. De zangeres uit Schoondijke pakt het serieus aan. Ze heeft namelijk één grote droom waar ze keihard voor werkt: professioneel zangeres worden. ,,Ik voel me heel erg op mijn plaats op het podium.”
 1. Ali en Frans zijn 75 jaar getrouwd: 'Opeens vroeg ze: wil je dansen?'
  Play

  Ali en Frans zijn 75 jaar getrouwd: 'Opeens vroeg ze: wil je dansen?'

 2. Tuinen tot aan de duinen in Poppendamme
  Play

  Tuinen tot aan de duinen in Poppendam­me