Volledig scherm
Concert at Sea. © Paul Bergen

The Script, Kensington en Crowded House op Concert at Sea

RENESSE – The Script, Kensington, Crowded House en Bløf zijn komende editie de headliners van Concert at Sea op 25, 26 en 27 juni.

Het driedaagse festival op de Brouwersdam heeft ook de komst bekendgemaakt van Krezip, Chef’Special, Direct, André Hazes, Racoon, Miss Montreal, Snelle & Live Band, Ronnie Flex & Deuxperience, Suzan & Freek, Van Dik Hout, Tabitha, Maan, Diggy Dex, The Dirty Daddies en Wipneus & Pim. De kaartverkoop start op donderdag 28 november om 10.00 uur via concertatsea.nl.

Concert at Sea op de Brouwersdam is één van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het paradepaardje van de band  Bløf, die het festival in 2020 voor de vijftiende keer organiseert. 

Er gaan dan zowel dagkaarten, tweedaagse en driedaagse weekendkaarten, als overnachtingsarrangementen in de verkoop. Kaarten worden op naam verkocht en kunnen vanaf 1 februari gepersonaliseerd worden. In de tussentijd worden alle bestellingen gescreend op zwarthandel. Deze kaarten zullen geannuleerd worden en komen opnieuw in de verkoop. Weekendkaarten voor het festival waren vorig jaar binnen enkele uren uitverkocht.

,,Het is heel fijn om nu al zo veel mooie namen voor ons festival bekend te kunnen maken", aldus  Bløf-zanger Paskal Jakobsen. ,,The Script is een geweldige live band en Crowded House is een persoonlijke favoriet waarvan we niet dachten dat het ooit nog zou lukken om die te boeken. Deze grote internationale namen en te gekke artiesten uit Nederland in combinatie met die prachtige plek aan zee maakt het nu al weer heel bijzonder.”

Concert at Sea 2020

Donderdag 25 juni: Kensington, André Hazes, Miss Montreal, Van Dik Hout, Cøver at SEA

Vrijdag 26 juni: The Script, Crowded House, Krezip, DI-RECT, Snelle & Live Band, Maan, The Dirty Daddies

Zaterdag 27 juni:  Bløf, Racoon, Chef’Special, Ronnie Flex & Deuxperience, Suzan & Freek, Tabitha, Diggy Dex, Wipneus & Pim