De eerste bussen met vluchtelingen komen in september aan bij de noodopvanglocatie van het Centraal orgaan Opvang Asielzoekers in de Zeelandhallen.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste bussen met vluchtelingen komen in september aan bij de noodopvanglocatie van het Centraal orgaan Opvang Asielzoekers in de Zeelandhallen. © ANP

Tentenkamp of camping? Voor opvang asielzoekers in Zeeland zijn er geen taboes meer

pollMIDDELBURG - Een tentenkamp bouwen of een camping vrijmaken? Momenteel worden alle mogelijkheden bekeken om snel 150 asielzoekers onderdak te bieden in Zeeland. De dertien Zeeuwse gemeenten moeten voor 1 november aangeven welke extra (nood)opvang zij kunnen aanbieden.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?