Volledig scherm
Diana Schmitz met haar zoontje Enzo. © Privéfoto

Teller doneeractie voor zoektocht naar vermiste Diana uit Goes boven 6000 euro

videoGOES - De inzamelingsactie die vrijdag opgezet is om de vermiste Diana Schmitz uit Goes te kunnen zoeken, heeft zondag al meer dan zesduizend euro bijeengebracht. 

Diana is sinds 13 januari vermist. Ze is die dag waarschijnlijk van de Zeelandbrug gesprongen. Haar auto is gevonden op een carpoolplaats bij Colijnsplaat en haar bril en telefoon zijn later aangetroffen op de Zeelandbrug. Diana’s ouders, Mariola en Edward Schmitz willen niets liever dan dat de zoektocht naar hun dochter wordt voortgezet zodat ze de vermissing kunnen afsluiten en kunnen beginnen aan rouwverwerking. 

De politie heeft nadat Diana vermist werd, uitgebreid naar haar gezocht. Toen dat tevergeefs bleek, is de zoektocht gestaakt. De politie vermoedt dat het lichaam niet is afgedreven, maar is weggezakt in het zand. 

Zondag om 19.00 uur hadden 304 mensen voor een totaalbedrag van 6008,00 euro gedoneerd. Daarnaast heeft ook Nautical Service Int. BV. uit Goes aangeboden een werkschip met duikers en apparatuur beschikbaar te willen stellen.

Bekijk hier de video waarin vader Edward vertelt over de vermissing van Diana:

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement